Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 18

Audio Kartela e faqes
Titulli: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 18
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed Nasirud-din Albani
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë audio Shejhu përgjigjet në pyetjet rreth zekatit ku flet në përgjithësi ndërsa i kushton rëndësi më shumë zekatit në mallrat e përgatitura për tregti, pastaj përgjigjet rreth asaj se a është fitimi nga tregtia i kufizuar në Islam dhe për fund përgjigjet në pyetjet që lidhen me ditën e Xhuma si thënia e salavatit kur përmendet emri i Pejgamberit (alejhis salatu ues selam) apo urdhërimi në të mirë dhe ndalimi nga e keqja, gjatë hutbes.
Data e publikimit: 2011-03-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/338585
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 3 )
1.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 18
388.5 KB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 18.pdf
2.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 18
7.6 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 18.mp3
3.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 18
3.6 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 18.doc
Më shumë .. ( 17 )
Go to the Top