Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 17

Audio Kartela e faqes
Titulli: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 17
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed Nasirud-din Albani
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë audio Shejhu përgjigjet rreth asaj se a e pastron lëkurën e derrit regjja, kur fillon dita e Xhumasë, dispozita e thënies së besmeles para abdesit, përgjegjësinë për pasojat pas dehjes nga alkooli, pirja e birës pa alkool, rreth varrezave në xhamia dhe faljes së namazit në to dhe mundësinë që teqetë të shndërrohen në xhamia pasi që të udhëzohen dervishët që i vizitojnë ato.
Data e publikimit: 2011-03-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/338583
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 3 )
1.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 17
3.7 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 17.doc
2.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 17
396.2 KB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 17.pdf
3.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 17
7.4 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 17.mp3
Më shumë .. ( 17 )
Go to the Top