Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 16

Audio Kartela e faqes
Titulli: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 16
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed Nasirud-din Albani
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë audio Shejhu përgjigjet rreth rregullave të hixhabit dhe këshillon gratë në përgjithësi për mënyrën e veshjes, pastaj flet më gjerësisht për përngjasimin dhe kundërshtimin e mosbesimtarëve dhe për fund sqaron dispozitën për xhematin e dytë në xhami.
Data e publikimit: 2011-03-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/338581
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 3 )
1.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 16
3.7 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 16.doc
2.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 16
409.6 KB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 16.pdf
3.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 16
7.4 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 16.mp3
Më shumë .. ( 17 )
Go to the Top