Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 15

Audio Kartela e faqes
Titulli: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 15
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed Nasirud-din Albani
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë audio Shejhu në përgjithësi përgjigjet rreth disa dispozitave të Umres dhe Haxhit. Fillimisht ai sqaron metodën e kryerjes së Haxhit duke sqaruar rëndësinë e llojit të haxhit temettu, për rregullat e vizitës së xhamisë Pejgamberike, për rregullat e kryerjes së haxhit për dikë tjetër – bedel dhe disa çështje që kanë të bëjnë me martesën.
Data e publikimit: 2011-03-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/338579
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 3 )
1.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 15
3.7 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 15.doc
2.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 15
426.1 KB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 15.pdf
3.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 15
6.9 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 15.mp3
Më shumë .. ( 17 )
Go to the Top