Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 14

Audio Kartela e faqes
Titulli: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 14
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed Nasirud-din Albani
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë audio Shejhu përgjigjet rreth martesës me vajzat që nuk kanë mbulesë, një këshillë rreth shkaqeve të ngritjes së umetit, rreth sigurimit të pasurisë, llojit ‘El Ine’ të kamatës dhe çështje që kanë të bëjnë me përcaktimin e Ramazanit.
Data e publikimit: 2011-03-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/338577
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 3 )
1.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 14
425.2 KB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 14.pdf
2.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 14
10.4 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 14.mp3
3.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 14
3.3 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 14.doc
Më shumë .. ( 17 )
Go to the Top