Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 13

Audio Kartela e faqes
Titulli: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 13
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed Nasirud-din Albani
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë audio Shejhu përgjigjet në pyetjet që kanë të bëjnë me kategoritë që ju ndahet zekati, mësimi i psikologjisë, në cilat xhami lejohet itikafi, dispozita rreth grave dhe disa fjalë rreth xhemateve të ndryshme me theks të veçantë për ‘Vëllezërit Muslimanë’ dhe ‘Xhemati Teblig’.
Data e publikimit: 2011-03-14
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/338187
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 3 )
1.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 13
3.7 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 13.doc
2.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 13
440 KB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 13.pdf
3.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 13
10.6 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 13.mp3
Më shumë .. ( 17 )
Go to the Top