Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 12

Audio Kartela e faqes
Titulli: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 12
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed Nasirud-din Albani
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë audio Shejhu përgjigjet në pyetjet rreth disa haditheve, metodologjinë më të mirë të mësimit të Fikhut, rreth bankave dhe parave të deponuara në to dhe në fund ua drejton një këshillë se si të trajtohen gabimet e dijetarëve.
Data e publikimit: 2011-03-14
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/338185
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 3 )
1.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 12
9.2 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 12.mp3
2.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 12
3.3 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 12.doc
3.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 12
431.6 KB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 12.pdf
Më shumë .. ( 17 )
Go to the Top