Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 10

Audio Kartela e faqes
Titulli: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 10
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed Nasirud-din Albani
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë audio Shejhu flet rreth dëgjimit të vdekurve, transplantimit të organeve, komenton hadithin e Abdullah b. Mesudit rreth shkrimit të katër gjërave për foshnjën në barkun e nënës dhe sqaron dispozitën e dy rekateve si tehijjetul mesxhid.
Data e publikimit: 2011-03-14
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/338181
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 3 )
1.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 10
3.7 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 10.doc
2.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 10
526.4 KB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 10.pdf
3.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 10
4.5 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 10.mp3
Më shumë .. ( 17 )
Go to the Top