Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 9

Audio Kartela e faqes
Titulli: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 9
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed Nasirud-din Albani
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë audio Shejhu rreth ngjalljes së synetit dhe vdekjes së bidatit, dispozitave për lojërat në përgjithësi dhe disa lojëra në veçanti duke përfunduar me përgjigjen e Shejhut në disa dyshime të atyre që e lejojnë muzikën.
Data e publikimit: 2011-03-14
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/338179
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 3 )
1.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 9
7.1 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 9.mp3
2.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 9
3.5 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 9.doc
3.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 9
429.7 KB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 9.pdf
Më shumë .. ( 17 )
Go to the Top