Irfan Salihu

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Irfan Salihu
Përshkrim i shkurtër: Irfan Salihu: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Ka përfunduar studimet universitare në Universitetin Jordanez në Jordan. Shquhet për angazhimin e tij në thirrjen e njerëzve dhe vetëdijesimin e tyre me fenë e Allahut të lartësuar dhe atë përmes ligjëratave dhe hytbeve. Ai është imam në një nga xhamitë e qytetit të Prizrenit. ai ka përkthyer disa libra dhe ka recenzuar të tjera si dhe prezenca e tij në medie dallohet sidomos përmes kanalit satelitor Peace Tv - në shqip.
Data e publikimit: 2011-03-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/337457
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht - Kinezisht - Ujgurisht - Tajlandisht - Vietnamisht - Melejalemisht - Bangladeshisht - Uzbekisht - Holandisht - Frëngjisht
Temat e ngjashme ( 2 )
Go to the Top