Alaudin Abazi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Alaudin Abazi
Përshkrim i shkurtër: Alaudin Abazi: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik, Imam Suud në Rijad – Dega e Sheriatit. Punon pranë organizatës së Wakfit në Prishtinë-Kosovë. Shquhet me modestinë dhe aftësinë për hulumtim. Shkrimet e tij janë të mirëpritura e sidomos fetvatë e tij - mirë të shtjelluara, të cilat për një kohë të gjatë janë burim për shumë pyetës dhe të interesuar.
Data e publikimit: 2011-02-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336557
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Bangladeshisht - Kinezisht - Tajlandisht - Anglisht - Vietnamisht - Melejalemisht - Ujgurisht - Persisht - Frëngjisht - Kurdisht - Rusisht - Uzbekisht - Taxhikisht - Gjermanisht - Holandisht
Go to the Top