Bahri Curri

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Bahri Curri
Përshkrim i shkurtër: Bahri Curri: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik të Medinës – Dega e Sheriatit. Angazhimi i tij në Dave është i shumëllojshëm ku ai përveç detyrës së imamit merret edhe me shkrime dhe përkthime dhe është prezent gjithashtu me ligjëratat e tij në radio.
Data e publikimit: 2011-02-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336532
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Frëngjisht - Bangladeshisht - Kinezisht - Anglisht - Tajlandisht - Vietnamisht - Melejalemisht - Ujgurisht - Kurdisht - Persisht - Rusisht - Uzbekisht - Taxhikisht - Gjermanisht - Holandisht
Temat e ngjashme ( 3 )
Go to the Top