Muhamed Husejn Jakub

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Muhamed Husejn Jakub
Përshkrim i shkurtër: Muhamed Husejn Jakub: Ai është thirrësi dhe edukatori i çmuar: Ebul Ala, Muhamed Husejn Jakub. Ka lindur në vitin 1956 në Egjipt. Shejhu pasi që arriti diplomën nga fakulteti i Edukimit më 1967, udhëtoi për në Arabinë Saudite në kërkim të diturisë. Ai bashkoi atje mes punës dhe kërkimit të diturisë. Ai shquhet për ligjëratat e tij të ndjeshme prej të cilave përfitojnë miliona njerëz anë e kënd botës.
Data e publikimit: 2011-02-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336520
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Kinezisht - Frëngjisht - Bangladeshisht - Anglisht - Vietnamisht - Tajlandisht - Melejalemisht - Kurdisht - Ujgurisht - Persisht - Rusisht - Uzbekisht - Taxhikisht - Gjermanisht - Holandisht - Boshnjakisht
Go to the Top