Enis Rama

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Enis Rama
Përshkrim i shkurtër: Enis Rama: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik të Medinës – Dega e Hadithit. Është një ndër hoxhallarët të cilët pareshtur punuan për ngritjen e çështjes së Islamit të pastër në trojet shqiptare sidomos në Kosovë. Ligjëratat e tij janë tërheqëse, të drejt për drejta dhe të argumentuara. Shquhet me modestinë dhe dijen e tij sidomos në lëmin e besimit Islam- Akides. Aktivitetin e tij vazhdon ta ushtrojë në trojet shqiptare me theks të veçantë në kryeqytetin e Kosovës – Prishtinë, përmes ligjëratave sidomos në kanalin satelitor Peace Tv në shqip.
Data e publikimit: 2011-02-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336498
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht - Ujgurisht - Tajlandisht - Frëngjisht - Kinezisht - Vietnamisht - Kurdisht - Bangladeshisht - Melejalemisht - Persisht - Rusisht - Uzbekisht - Taxhikisht - Gjermanisht - Holandisht
Temat e ngjashme ( 38 )
Go to the Top