Ismail Bardhoshi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Ismail Bardhoshi
Përshkrim i shkurtër: Ismail Bardhoshi: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Shqipëria. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik, Imam Muhamed b. Suud në Rijad – Dega e Sheriatit, ku dhe ishte një ndër nxënësit më të dalluar. Është një ndër hoxhallarët më të shquar në Shqipëri por, edhe më gjerë. Është i palodhshëm në thirrjen e njerëzve në fenë e Allahut. Shquhet me modestinë dhe dijen e tij, ku është edhe një ndër hoxhallarët më të përgatitur shqiptarë.
Data e publikimit: 2011-02-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336496
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht - Ujgurisht - Tajlandisht - Frëngjisht - Kinezisht - Vietnamisht - Kurdisht - Bangladeshisht - Melejalemisht - Persisht - Rusisht - Uzbekisht - Taxhikisht - Gjermanisht - Holandisht
Go to the Top