Zyra e Bashkëpunimit për Dave dhe Vetëdijësim të Komuniteteve në lagjen El Bishr në qytetin e Burejdes

Burimet Kartela e faqes
Titulli: Zyra e Bashkëpunimit për Dave dhe Vetëdijësim të Komuniteteve në lagjen El Bishr në qytetin e Burejdes
Data e publikimit: 2011-02-27
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336363
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top