Jakub Sherif

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Jakub Sherif
Përshkrim i shkurtër: Përkthyes në gjuhën franceze.
Data e publikimit: 2011-02-27
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336337
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Bangladeshisht - Frëngjisht - Kinezisht - Kurdisht - Anglisht - Tajlandisht - Melejalemisht - Ujgurisht - Vietnamisht - Persisht - Rusisht - Taxhikisht - Uzbekisht - Gjermanisht - Holandisht
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top