Hamza Berzenxhi

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Hamza Berzenxhi
Përshkrim i shkurtër: Autor dhe përkthyes në gjuhën kurde.
Data e publikimit: 2011-02-26
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336104
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top