Salih b. Muhamed Ali Talib

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Salih b. Muhamed Ali Talib
Përshkrim i shkurtër: Imam dhe Hatib i Xhamisë së Shenjtë - Qabes.
Data e publikimit: 2011-02-26
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/335922
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top