Abdullah b. Avad El Xhuhenij

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Abdullah b. Avad El Xhuhenij
Përshkrim i shkurtër: Imam dhe Hatib i Xhamisë së Shenjtë - Qabe.
Data e publikimit: 2011-02-25
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/335714
Go to the Top