Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 8

Audio Kartela e faqes
Titulli: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 8
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed Nasirud-din Albani
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë audio Shejhu flet rreth mënyrës së kryerjes së namazit të xhenazes hollësisht dhe për disa adete të këqija dhe bidate, i këshillon të rinjtë për metodën më të mirë të thirrjes së njerëzve dhe në fund përmend disa rregulla të fejesës.
Data e publikimit: 2011-02-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/335468
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 3 )
1.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 8
3.4 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 8.doc
2.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 8
476.6 KB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 8.pdf
3.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 8
5.6 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 8.mp3
Më shumë .. ( 17 )
Go to the Top