Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 7

Audio Kartela e faqes
Titulli: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 7
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed Nasirud-din Albani
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë audio Shejhu flet për disa dispozita që lidhen me gratë si: zekati për stolitë e femrave, pastaj flet edhe për disa rregulla që kanë të bëjnë me fejesën dhe martesën dhe çështje të tjera të rëndësishme si kamata e bankave dhe prioritetet në dave.
Data e publikimit: 2011-02-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/335464
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 3 )
1.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 7
6.7 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 7.mp3
2.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 7
3.2 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 7.doc
3.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 7
393.4 KB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 7.pdf
Më shumë .. ( 17 )
Go to the Top