Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 6

Audio Kartela e faqes
Titulli: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 6
Gjuha: Shqip
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Audionur’ - www.audionur.com
Përshkrim i shkurtër: Në këtë audio Shejhu flet rreth luftës në Bosnje, rreth veshjes së Pejgamberit (alejhis salatu ues selam), dhikrit përmes tesbihëve dhe krahasim mes periudhës mekase dhe realitetit të muslimanëve duke përfunduar me këndimit të ezanit dhe leximit të Kuranit nga Shejh Albani.
Data e publikimit: 2011-02-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/335461
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 3 )
1.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 6
3.7 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 6.doc
2.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 6
411.3 KB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 6.pdf
3.
Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 6
6.8 MB
: Pyetje dhe Përgjigje me Shejh Albanin - 6.mp3
Go to the Top