Nidhamud-din Temkini

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Nidhamud-din Temkini
Përshkrim i shkurtër: Përkthyes në gjuhën ujgure pranë Zyrës për Thirrje Islame dhe Vetëdijësim të Komuniteteve në Rijad. Ai është administrator i uebsajtit dhe ka përfunduar studimet në fakultetin e Daves pranë Universitetit Islamik Muhamed b. Suud.
Data e publikimit: 2011-02-21
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/334659
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top