Salih b. Muhamed El Luhejdan

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Salih b. Muhamed El Luhejdan
Përshkrim i shkurtër: Ish Kryetari i Këshillit të Lartë Gjyqësor në Mbretërinë e Arabisë Saudite.
Data e publikimit: 2011-02-21
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/334518
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top