Ebu Jusra, Ismail b. Ahmed

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Ebu Jusra, Ismail b. Ahmed
Përshkrim i shkurtër: Autor, përkthyes dhe thirrës nga Tajlanda. Ai është gjithashtu themelues i një shoqate islame në Tajland.
Data e publikimit: 2011-01-30
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/333496
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top