Jusuf Estes

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Jusuf Estes
Përshkrim i shkurtër: Jusuf Estes: Shejhu është rritur në një shtëpi konservatore krishtere deri në një masë të madhe dhe i ka përfunduar studimet e tij në shtetin e Teksasit. Ai tashmë është një thirrës musliman, amerikan, i dashur për publikun pa dallim moshën sa që ata e thirrin: Shejhu Shakaxhi. Gjatë ligjëratës së tij kënaqen të gjithë qofshin fëmijë apo të rritur nga të gjitha fetë kur i dëgjojnë fjalët e tij përmes të cilave prezanton pamjen e kthjellët të Islamit.
Ligjërata e tij: “Pse Prifti dhe Pastori e pranuan fenë Islame” në të cilën rrëfen tregimin e tij se si e ka përqafuar Islamin konsiderohet ndër ligjëratat më të mira.
Shumë priftërinj janë habitur me metodologjinë e Shejhut në prezantimin e tij të imazhit të pastër dhe të shndritshëm të fesë e cila përhapet më së shpejti nëpër botë. Shumë njerëz e kanë pranuar Islamin përmes Shejhut kjo pasi që ai përdor një metodologji e cila bashkon mes shakasë dhe seriozitetit, atëherë kur përgjigjet shumë prej sulmeve të ashpra kundër Islamit dhe muslimanëve.
Data e publikimit: 2011-01-30
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/333412
Temat e ngjashme ( 2 )
Go to the Top