Objektivat e zbritjes së Kuranit

Video Kartela e faqes
Titulli: Objektivat e zbritjes së Kuranit
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Njerëzimi ka nevojë për një tërësi mësimesh për ta mësuar besimin dhe rregullat tjera që përbëjnë anën praktike të atij besimi si: aspekti i ibadetit, raporteve njerëzore apo edhe i etikës. E tërësi e të gjitha këtyre rregullave për të cilat njerëzimi ka nevojë, padyshim, është Kurani famëlartë. Kësisoj, përveç qenies së tij mrekulli, objektivi kryesor i zbritjes së Kuranit është përudhja e njerëzve në rrugën e Allahut të lartësuar.
Data e publikimit: 2011-01-22
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/332885
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Objektivat e zbritjes së Kuranit
97.2 MB
Go to the Top