Karakteristikat e përgjithshme të Kuranit

Video Kartela e faqes
Titulli: Karakteristikat e përgjithshme të Kuranit
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Ky emision shtjellon disa nga karakteristikat kryesore ku përmes tyre Kurani jo vetëm që dallohet nga librat dhe fjalët e rëndomta por, edhe nga shpalljet e mëhershme. E ato janë: Zbritja e tij gradualisht, ruajtja e tij nga deformimi dhe humbja, lidhja e tij me gjuhën arabe, qenia e tij garanci mbi librat e mëhershëm dhe vazhdimësi e tyre, është libri i fundit i shpallur dhe thirrja e tij është gjithëpërfshirëse.
Data e publikimit: 2011-01-22
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/332883
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Karakteristikat e përgjithshme të Kuranit
96.9 MB
Go to the Top