Muhamed Salih El Munexhid

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Muhamed Salih El Munexhid
Përshkrim i shkurtër: Muhamed Salih El Munexhid: është administrator i përgjithshëm i grupit të uebfaqeve islame - www.islam.ws - që përmban gjithsejt tetë uebfaqe. Ai ka themeluar uebfaqen "Islami: Pyetje dhe Përgjigje" - www.islamqa.com - qysh në vitin 1996 dhe puna në të vazhdon ende.
Data e publikimit: 2011-01-17
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/332541
Temat e ngjashme ( 77 )
Go to the Top