Kur’an – i

Librat Kartela e faqes
Titulli: Kur’an – i
Gjuha: Shqip
Përkthim: Një Grup përkthyesish
Rishikim: Një grup recenzuesish
Përshkrim i shkurtër: Kur’an-i: Është përkthim i domethënieve të Kuranit Fisnik në shqip nga një grup përkthyesish pranë shtëpisë botuese Darus Selam. Është i vetmi përkthim deri më tani që është kryer në grup dhe shquhet për nga kujdesi që ajetet që kanë të bëjnë me akiden - besimin të përkthehen në dritën e besimit të pastër Islam – Besimit të Ehli Sunetit.
Data e publikimit: 2011-01-16
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/332473
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Kur'an – i
2.2 MB
: Kur'an – i.pdf
2.
Kur'an – i
4.1 MB
: Kur'an – i.doc
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top