Ta mësojmë Islamin

Librat Kartela e faqes
Titulli: Ta mësojmë Islamin
Gjuha: Shqip
Autor: Muhamed ALij Fet-hullah
Përkthim: Irfan Salihu
Botuesi: Komiteti i Lartë Saudit në ndihmë Bosnjës dhe Hercegovinës.
Përshkrim i shkurtër: Ta mësojmë Islamin: është libër i cili prezanton, me një metodologji të thjeshtë, njohuritë themelore rreth Islamit. Së pari, libri flet rreth shtyllave të besimit dhe atë hollësisht, e pastaj flet për dy shtyllat e para të Islamit, shehadetin dhe namazin, gjithashtu hollësisht. Pas kësaj në mënyrë të përgjithësuar shtjellon disa virtyte islame dhe libri përmbyllet me ngjarjet më të rëndësishme gjatë jetës së Pejgamberit (lavdërimi dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të).
Data e publikimit: 2010-12-14
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/329569
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Ta mësojmë Islamin
749.8 KB
: Ta mësojmë Islamin.pdf
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top