Përmbledhje tregimesh

Librat Kartela e faqes
Titulli: Përmbledhje tregimesh
Gjuha: Shqip
Autor: Muhamed Munir El Xhenbaz - Muhamed Muveffek Selime - Muhjid-din Selime
Përkthim: Irfan Salihu
Botuesi: Komiteti i Lartë Saudit në ndihmë Bosnjës dhe Hercegovinës.
Përshkrim i shkurtër: Përmbledhje tregimesh: Është libër i cili ka përmbledhur një sërë tregimesh islame për fëmijë, të cilat janë të shkruara me një metodologji të përshtatshme për fëmijët. Tregimet janë edukative dhe janë marrë nga Libri i Allahut - Kurani, Tradita profetike – Suneti dhe historia islame.
Data e publikimit: 2010-12-14
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/329565
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Përmbledhje tregimesh
604.9 KB
: Përmbledhje tregimesh.pdf
2.
Përmbledhje tregimesh
4.5 MB
: Përmbledhje tregimesh.doc
Go to the Top