Bisedë e përditshme - Shqipe, Angleze dhe Arabe

Librat Kartela e faqes
Titulli: Bisedë e përditshme - Shqipe, Angleze dhe Arabe
Gjuha: Shqip
Autor: Fehim Dragusha
Rishikim: Një grup recenzuesish
Përshkrim i shkurtër: Ky libër përmban fjalë dhe biseda në gjuhët: shqip, anglisht dhe arabisht. Libri është i përpiluar për nivelin e fillestarëve dhe ju ndihmon t’i thellojnë njohuritë e tyre në këto gjuhë si dhe të bëjnë krahasim mes tyre.
Data e publikimit: 2010-12-14
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/329560
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Bisedë e përditshme - Shqipe, Angleze dhe Arabe
783 KB
: Bisedë e përditshme - Shqipe, Angleze dhe Arabe.pdf
2.
Bisedë e përditshme - Shqipe, Angleze dhe Arabe
4.6 MB
: Bisedë e përditshme - Shqipe, Angleze dhe Arabe.doc
Go to the Top