Dispozita për mikpritjen e haxhiut pas kthimit të tij dhe dekorimit të shtëpisë?

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Dispozita për mikpritjen e haxhiut pas kthimit të tij dhe dekorimit të shtëpisë?
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid, e teksti i saj është: “Cila është dispozita për mikpritjen që organizohet për haxhiun pas kthimit të tij, dekorimit të shtëpisë dhe urimi i tij me fjalët: “Haxh të pranuar” dhe bërja e një banketi për këtë shkak? A llogaritet kjo prej bidateve të shpikura? Mundësisht t’i bashkëngjiten përgjigjes edhe argumentet.
Data e publikimit: 2010-11-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/328703
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Dispozita për mikpritjen e haxhiut pas kthimit të tij dhe dekorimit të shtëpisë?
217.8 KB
: Dispozita për mikpritjen e haxhiut pas kthimit të tij dhe dekorimit të shtëpisë?.pdf
2.
Dispozita për mikpritjen e haxhiut pas kthimit të tij dhe dekorimit të shtëpisë?
2.8 MB
: Dispozita për mikpritjen e haxhiut pas kthimit të tij dhe dekorimit të shtëpisë?.doc
Më shumë .. ( 3 )
Go to the Top