A është më mirë që haxhin ta përsëritë për veten e tij apo ta kryej për të afërmit?

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: A është më mirë që haxhin ta përsëritë për veten e tij apo ta kryej për të afërmit?
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur Komisioni i Përhershëm për Fetva, e teksti i saj është: “A është më mirë për njeriun ta përsëritë haxhin për veten e tij, si haxh vullnetar, apo ta bëjë nijet atë për ndonjë nga të afërmit e tij të vdekur apo të gjallë por, që janë të paaftë ta kryejnë? D.m.th. një vit e kryen haxhin për veten e tij ndërsa haxhin e ardhshëm e bën nijet për ndonjërin prej tyre.”.
Data e publikimit: 2010-11-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/328699
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
A është më mirë që haxhin ta përsëritë për veten e tij apo ta kryej për të afërmit?
158.8 KB
: A është më mirë që haxhin ta përsëritë për veten e tij apo ta kryej për të afërmit?.pdf
2.
A është më mirë që haxhin ta përsëritë për veten e tij apo ta kryej për të afërmit?
2.3 MB
: A është më mirë që haxhin ta përsëritë për veten e tij apo ta kryej për të afërmit?.doc
Më shumë .. ( 1 )
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top