A duhet të bëjë Mufridi pas haxhit një umre?

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: A duhet të bëjë Mufridi pas haxhit një umre?
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed b. Salih El Uthejmin
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar, Muhamed b. Salih El Uthejmin, e teksti i saj është: “Cila është dispozita për atë që e kryen “Ifradin” e pas tij e kryen një umre?”.
Data e publikimit: 2010-11-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/328693
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
A duhet të bëjë Mufridi pas haxhit një umre?
189.2 KB
: A duhet të bëjë Mufridi pas haxhit një umre?.pdf
2.
A duhet të bëjë Mufridi pas haxhit një umre?
2.6 MB
: A duhet të bëjë Mufridi pas haxhit një umre?.doc
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top