Gabime në të cilat bien disa haxhilerë

Librat Kartela e faqes
Titulli: Gabime në të cilat bien disa haxhilerë
Gjuha: Shqip
Autor: Muhamed b. Salih El Uthejmin
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ky libërth sqaron disa nga ritualet e haxhit, duke bërë të qartë mënyrën e saktë të kryerjes së tyre në pajtim me traditën e Pejgamberit (lavdërimi dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të) dhe duke tërhequr vërejtjen nga gabimet në të cilat bien disa haxhilerë. Këto rituale dhe gabimet në to janë: Ihrami, tavafi, dy rekatet pas tavafit, ngjitja mbi Safa dhe Merve, qëndrimi në Arafat, hedhja e gurëve, tavafi lamtumirës.
Data e publikimit: 2010-11-11
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/327422
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Gabime në të cilat bien disa haxhilerë
702.2 KB
: Gabime në të cilat bien disa haxhilerë.pdf
2.
Gabime në të cilat bien disa haxhilerë
5.4 MB
: Gabime në të cilat bien disa haxhilerë.doc
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top