Dispozitat e vizitës së Xhamisë Pejgamberike

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Dispozitat e vizitës së Xhamisë Pejgamberike
Gjuha: Shqip
Autori: Jusuf b. Abdil-lah El Ahmed
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ky është një artikull në të cilin autori përmend dispozitat e vizitës së xhamisë pejgamberike të ndershme dhe në të ka sqaruar gabimet të cilat i veprojnë shumë njerëz që qëndrojnë në Medine. Këto gabime i ka trajtuar në bazë të asaj që është vërtetuar prej Pejgamberit (lavdërimi dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të) dhe shokëve të tij (Allahu qoftë i kënaqur me ta) duke i prezantuar me një renditje dhe metodologji të lehtë që iu përshtaten njerëzve në përgjithësi.
Data e publikimit: 2010-11-11
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/327420
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Dispozitat e vizitës së Xhamisë Pejgamberike
241.9 KB
: Dispozitat e vizitës së Xhamisë Pejgamberike.pdf
2.
Dispozitat e vizitës së Xhamisë Pejgamberike
2.8 MB
: Dispozitat e vizitës së Xhamisë Pejgamberike.doc
Go to the Top