Në kërkim të adhurimit - Haxhi

Video Kartela e faqes
Titulli: Në kërkim të adhurimit - Haxhi
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enis Rama
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Ndër adhurimet e ndryshme që janë obligim për muslimanin është edhe Haxhi. Në këtë emision të shkoqitur nga seria “Në kërkim të adhurimit” hoxha i nderuar Enis Rama ofron një prezantim të përgjithshëm dhe sqaron rëndësinë dhe mënyrën se si duhet kuptuar Haxhin, duke ia shtuar edhe qëllimet që kërkohen të realizohen përmes tij.
Data e publikimit: 2010-11-08
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/326861
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Në kërkim të adhurimit - Haxhi
198.1 MB
Tema të ngjashme ( 15 )
Go to the Top