Mbyllja e Ramazanit

Audio Kartela e faqes
Titulli: Mbyllja e Ramazanit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ahmed Kalaja
Botuesi: Uebfaqja ’Burimijetës’ - www.burimijetes.com
Përshkrim i shkurtër: A i gëzohet muslimani largimit të Ramazanit?
Si është mënyra më e mire për ta mbyllur këtë muaj?
A përfundon agjërimi me muajin e Ramazanit?
Për këto dhe pyetje të tjera do të gjeni përgjigjen në këtë emision tërheqës me hoxhën e nderuar Ahmed Kalaja.
Data e publikimit: 2010-10-08
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/322476
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Mbyllja e Ramazanit
17.1 MB
: Mbyllja e Ramazanit.mp3
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top