Qëllimet edukative të Haxhit

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Qëllimet edukative të Haxhit
Gjuha: Shqip
Përkthim: Irfan Tota
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja Sajd El Fevaid - www.saaid.net
Përshkrim i shkurtër: Haxhi është një prej shtyllave më të rëndësishme të fesë islame madje përbën një nga botëkuptimet e tij të mëdha të cilën e kupton çdo haxhi që viziton vendet e shenjta. Por, këto dobi nuk janë të kufizuara vetëm për ata që përjetojnë ato ditë dhe momente të bukura, por ato përfshijnë të gjithë ata që i përkasin kësaj feje.
Në rreshtat e këtij artikulli, do të njiheni dhe do të përjetoni kuptimet e larta të Haxhit, sekretet dhe urtësitë e tij.
Data e publikimit: 2010-10-07
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/322434
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Qëllimet edukative të Haxhit
263.9 KB
: Qëllimet edukative të Haxhit.pdf
2.
Qëllimet edukative të Haxhit
2.7 MB
: Qëllimet edukative të Haxhit.doc
Tema të ngjashme ( 6 )
Go to the Top