Pasqyrë rreth zekatit të Fitrit

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Pasqyrë rreth zekatit të Fitrit
Gjuha: Shqip
Autori: Abdullah b. Salih El Kusajjir
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pasqyrë rreth zekatit të Fitrit: Ky artikull sqaron se çka do të thotë zekatul Fitr, historikun e obligimit të tij dhe argumenti për këtë, dispozita dhe urtësia e ligjshmërisë së tij, koha e dhënies së tij, kujt i jepet sadakatul Fitri, llojet e ushqimit prej të cilave jepet zekati i Fitrit, dispozita e dhënies së tij në të holla dhe sqarimin për bartjen e zekatit të Fitrit nga vendi i personit që e jep në një vend tjetër.
Data e publikimit: 2010-09-13
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/321283
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Pasqyrë rreth zekatit të Fitrit
847.4 KB
: Pasqyrë rreth zekatit të Fitrit.pdf
2.
Pasqyrë rreth zekatit të Fitrit
4.1 MB
: Pasqyrë rreth zekatit të Fitrit.doc
Go to the Top