Dokumentar për Namazin

Video Kartela e faqes
Titulli: Dokumentar për Namazin
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Një Grup Hoxhallarësh
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Namazi është prej obligimeve praktike parësore pas kushteve të besimit. Përmes këtij dokumentari bëhet e qartë se besimi realisht merr kuptim kur njeriu bën namazin dhe se kryerja e tij me rregull njeriun e bën të sinqertë në pretendimin e tij se është rob i Allahut të lartësuar. Gjithashtu ky dokumentar vë në pah mirësitë e namazit të shumëfishta.
Data e publikimit: 2010-08-30
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/320752
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Dokumentar për Namazin
185.1 MB
Më shumë .. ( 1 )
Tema të ngjashme ( 8 )
Go to the Top