Fillim i ri në muajin Shaban

Video Kartela e faqes
Titulli: Fillim i ri në muajin Shaban
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed Husejn Jakub
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Ligjëratë tërheqëse ku hoxha i nderuar thërret për një fillim të ri në muaji Shaban, muaji ku veprat ekspozohen para Allahut dhe pas tij vjen muaji i shpërblimeve të mëdha – Ramazani. Andaj nevoja është që secili të merr vendim të menjëhershëm për të hapur një epokë të re, të cilën do ta fillonte me një pendim të sinqertë nga çdo mëkat e pakujdesi.
Data e publikimit: 2010-07-19
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/316491
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Fillim i ri në muajin Shaban
335.6 MB
Go to the Top