Kapituj rreth martesës

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Kapituj rreth martesës
Gjuha: Shqip
Autori: Abdurr-Rrahman b. Nasir Es Sadi
Përkthim: Irfan Tota
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Ky artikull përmban dy kapituj që kanë të bëjnë me martesën dhe rregullat e saj. Libri prej ku janë përkthyer është ndër librat e paktë që në mënyrë të qartë dhe të shkurtër sqaron rregullat e përgjithshme të Fikhut.
Data e publikimit: 2010-07-05
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/314635
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Kapituj rreth martesës
667.3 KB
: Kapituj rreth martesës.pdf
2.
Kapituj rreth martesës
2.5 MB
: Kapituj rreth martesës.doc
Tema të ngjashme ( 5 )
Go to the Top