Falja e namazit - për fillestarë

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Falja e namazit - për fillestarë
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Broshurë e përgatitur me kujdes dhe shumë e dobishme. Ajo përmban përshkrimin e faljes së namazit për fillestarë duke ia bashkëngjitur edhe disa dispozita që lidhen me namazin.
Data e publikimit: 2010-07-05
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/314630
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Falja e namazit - për fillestarë
1.5 MB
: Falja e namazit - për fillestarë.pdf
Tema të ngjashme ( 4 )
Go to the Top