Ka mashtruar në provimet e diplomës universitare dhe më pas është punësuar me të

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Ka mashtruar në provimet e diplomës universitare dhe më pas është punësuar me të
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “Një person e ka diplomën e universitetit të falsifikuar megjithatë është punësuar me të, një tjetër ka kandiduar me diplomë të saktë të universitetit por, ka mashtruar në disa provime të saj dhe i treti e ka bërë falsë një letër nga ato dokumentet që kërkohen për punë si: dëshmia e specializimit. Tërë këta janë duke punuar dhe e kanë kuptuar punën e tyre por, çka të bëjnë personat në fjalë pasi që janë penduar nga veprimi i tyre? Duke e ditur se disa janë të punësuar si punonjës publik dhe disa në kompani private.”
Data e publikimit: 2010-07-05
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/314620
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Ka mashtruar në provimet e diplomës universitare dhe më pas është punësuar me të
405.2 KB
: Ka mashtruar në provimet e diplomës universitare dhe më pas është punësuar me të.pdf
2.
Ka mashtruar në provimet e diplomës universitare dhe më pas është punësuar me të
1.7 MB
: Ka mashtruar në provimet e diplomës universitare dhe më pas është punësuar me të.doc
Go to the Top