Dispozita rreth martesës dhe shkurorëzimit në letra për ta marrë leje qëndrimin në vendet joislame

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Dispozita rreth martesës dhe shkurorëzimit në letra për ta marrë leje qëndrimin në vendet joislame
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetja: Cili është mendimi i juaj, hoxhë i nderuar, për një person i cili shkurorëzoi gruan e tij në mënyrë administrative, d.m.th. e ka nxjerrë certifikatën e shkurorëzimit nga administrata e caktuar pa e shkurorëzuar atë realisht do të thotë pa e shqiptuar fjalën shkurorëzim. Këtë e ka bërë për ta përdorur certifikatën e shkurorëzimit për t’u martuar me një vajzë evropiane me qëllim të posedimit të dokumenteve të leje qëndrimit. Dhe pasi që ta merr atë e shkurorëzon këtë të fundit dhe e kthen kontratën me gruan e tij të parë. Cila është dispozita e sheriatit për këtë punë?
Data e publikimit: 2010-07-05
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/314618
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Dispozita rreth martesës dhe shkurorëzimit në letra për ta marrë leje qëndrimin në vendet joislame
620.9 KB
: Dispozita rreth martesës dhe shkurorëzimit në letra për ta marrë leje qëndrimin në vendet joislame.pdf
2.
Dispozita rreth martesës dhe shkurorëzimit në letra për ta marrë leje qëndrimin në vendet joislame
2 MB
: Dispozita rreth martesës dhe shkurorëzimit në letra për ta marrë leje qëndrimin në vendet joislame.doc
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top