Marrja e kredisë nga shteti për vazhdimin e shkollimit

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Marrja e kredisë nga shteti për vazhdimin e shkollimit
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajt – e teksti i saj është: “Së shpejti do të regjistrohem në universitet dhe në të kaluarën kam deponuar pak të holla, por ato nuk janë të mjaftueshme. Në vendin ku jetoj qeveria ofron hua (kredi) për studentët dhe nuk obligohesh të paguash për të kamatë nëse e kthen gjashtë muaj pas diplomimit në të kundërtën qeveria të ngarkon me kamatë nëse nuk e kthen huan brenda këtyre gjashtë muajve. Unë synoj të marr aq sa më nevojitet dhe ta kthej huan gjatë gjashtë muajve para se t’i shtohet kamata, kështu që a lejohet ta pranoj këtë hua?”
Data e publikimit: 2010-07-05
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/314606
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Marrja e kredisë nga shteti për vazhdimin e shkollimit
449.5 KB
: Marrja e kredisë nga shteti për vazhdimin e shkollimit.pdf
2.
Marrja e kredisë nga shteti për vazhdimin e shkollimit
2.6 MB
: Marrja e kredisë nga shteti për vazhdimin e shkollimit.doc
Go to the Top